Twee conferenties en antwoorden, 320 miljoen mensen, "beter leven, beter u"

Twee conferenties en antwoorden, 320 miljoen mensen, "beter leven, beter u"

892 mensen uit alle geledingen van het leven hebben zijn vraag beantwoord. Veel Netizens noemden dat de nieuwe Crown Pneumonia-epidemie ook een enorme impact heeft van de economie van mijn land, maar versnelt ook de evolutie van de wetenschappelijke en technologische revolutie en innovatie, waardoor nieuwe industrie?n, zoals wolken, wolken, wolken, cloudverkopen, 5g, En alles internet brengt nieuwe kansen en snellere toepassingsscènes.

Gendetectie en gerichte therapie, slim rijden en auto net, zakelijke ruimte … de golf van nieuwe ronde van technologie revolutie is booming, te verwachten, toekomstige toekomst, ons leven zal de gigantische verandering ervaren. In 762 antwoorden noemde bijna elke netizen het woord "mensen".

In Wuhan zei Netizen "vet" dat zijn vrouw eind februari een kennisgeving van de zinkende gemeenschap ontving om vrijwilligers te maken, maar ze stemde snel in. "Meestal een beetje reinigen, de timide vrouw kan optreden op dit moment, laat me ernaar kijken.

"In Hebei, Netizens" Zhengdao Zheng Road "zie dorp in het dorp om de epidemie tijdig op de hoogte te stellen van de epidemie, de eerste keer dat ik een Wechat-groep opstelde, de Grandma Moeder heeft een stem uitgegeven om te zeggen dat de vrijwilligers bereid zijn om te zijn Een vrijwilliger. In de National Gate-lijn is Netizens "Smoiri" een politieagent, verdwenen in april tot het Eerste-lijngebied van de grens om deel te nemen aan grensafdichtingsdienst.

Preventie en controle is hoog, hij en zijn kameraden hebben meer dan 12 uur een ijverige tijd. Iedereen lijdt, maar zolang het de stabiliteit van het nationale grensgebied van het lichaam kan garanderen, stroomt de overzeese epidemie niet op het vasteland, en onze persistentie is waardevol. Netizen "Deng Platinum" zei dat of het op het bed of in de productielijn is, of het nu gaat om het dorp of het besturen van een transport, iedereen telt niet hun eigen leven om verloren te gaan in de frontlinie.

Je bent allemaal sterfelijk, bang dat dit woeste virus.

Maar je zult altijd staan, het leven en het leven van iedereen verdedigen. De vraag van Zhong Nanshan Academician heeft de meest enthousiaste reactie van Netizens geactiveerd, met in totaal 1265 antwoorden van hoge kwaliteit.

Iedereen hoopt dat de vroege slaap vroeg, regelmatig dieet, matige oefening, aangepaste training, en aangepaste gewoonten, enz., Kan doorgaan, een "nieuw normaal" van gezond leven worden. Netizen Chelios zei, de sluipschutter is thuis tijdens de epidemie, geleidelijk begrepen een waarheid: medische essentie is niet medicinaal, maar ondersteunt het leven zelfreparatie, dus het is belangrijk om een ??gezond lichaam te behouden.

Er is ook een Palacegreen van Netizen, zei dat de oude man de tegenstanders is van het gebrek aan galopiose, deze keer vanwege de epidemie, mijn moeder is een krachtig gestuurd geworden, is geen galop niet toegestaan ??om een ??maaltijd te maken, en de grootmoeder is Ook erg samenwerken. Ik hoop dat het hele gezin eraan kan blijven. Ga naar beneden.

Netizen Ken zei dat de epidemie een groep van de aandacht van mensen op gezond leven ontwaakte, ik dacht dat ik zo was, omdat het echt ongezond was, dus veranderde ik levende gewoonten. Mijn doel is dat 50 jaar oud ook 30 jaar oud is en 80 jaar oud kan de staat van de klok bereiken. De speciale twee sessies van de speciale periode eindigde, "vroeg Yun:" is gewoon een nadenken over een prachtig leven, alleen "Cloud Struggle" kan je beter zijn. De verwachting van honderden tijden is terug naar betere spoor en 45 miljoen woorden hebben meer verwachtingen voor een betere toekomst.

Planning: Wang Jinfu Supervisie: Tian Zhaohui Coordinator: Wei Wei, Qi Xinxin, Li More Men, Wang Meiyu, Xiao Si, Qiu Yi, Cao Jiangtao Editor: Yi Yan Gang, Liu Jingyao, Lei Wei, Wang Jing Xue, Jundi Joint Products : Xinhua News Agency Center, Wetende deelnameunit: Xinhua News Agency, Xinhua Daily Telecom, New Media Center, Guangdong Branch, Shanghai Branch Gerelateerd nieuws:.