Rusland heeft dit jaar meer dan 10 miljard dollars in het exportcontract verdiend.

Rusland heeft dit jaar meer dan 10 miljard dollars in het exportcontract verdiend.

Ondanks de invloed van nieuwe kroonepidemie?n, heeft Rusland dit jaar nog steeds meer dan 10 miljard US-wapens exporteren.

Volgens Russian Satellite News Agency, Demtri Schutijaf, directeur, Duba International Air Show, zei in de 2021 Dubai International Air Show, in de invloed van nieuwe kroon, maar 2021 Rusland heeft nog steeds een wapen-exportcontract getekend waard meer dan 10 miljard US dollars waard.

Volgens het Russische nationale defensie-exportbedrijfsnieuws zal het nieuws worden aangekondigd en worden 30 wapens exportcontracten ondertekend tijdens de tentoonstelling Multi-defense in de zomer, met een totale waarde van ongeveer miljard Amerikaanse dollars.

SHUJIAV zei: "Ondanks de moeilijkheden in de invloed van nieuwe kroon, is de samenwerking met onze partners solide en constructief. Het totale aantal nieuwe contracten is meer dan 10 miljard Amerikaanse dollars, wat zorgt voor een totaal van $ 55 miljard orde stabiliteit..

"Shujiafev zei dat de initi?le schatting van de militaire samenwerkingsresultaten van dit jaar aantoont dat de contractuele verplichtingen presteren in overeenstemming met het goedkeuringsschema, er is geen probleem dat de planningstaak niet kan vervullen. Op deze Dubai Air Show toonde Rusland de nieuwe vijf -Generation Fighters – "Checkmate).

Dit is ook de eerste keer om deze toekomstige jager in het buitenland te laten zien.

Het wordt gemeld dat de machine open architectuurconfiguratie en kunstmatige intelligentietechnologie gebruikt die voldoet aan de aanpassingsvereisten van de gebruiker en de lading overschrijdt 7 ton, die tegelijkertijd 6 doelpunten kan aanvallen. De vluchtsnelheid Mach, de reis kan 3000 kilometer bereiken en zal naar verwachting in 2023 zijn. De directeur van het Russische defensie-exportbedrijf Alexander Mikhiev zei op de 14e van de 2021 Dubai Air Show, Rusland onderhandelt met 7 landen op het export S-400 Air Defense Missile-systeem.

Er wordt gezegd dat de Russische partij het eerste S-400 Air Defense Missile-systeem aan India levert tegen het einde van 2021.