"Lei Feng Four Classes" luidde in de 18e werkleider

"Lei Feng Four Classes" luidde in de 18e werkleider

Originele titel: "Lei Feng Four Class" luidde in de 18e keer om twee uur ‘s ochtends op te wijzen, de bediende Zhang Zhenyuan keert nog steeds terug.

  Op de dag ervoor werd Zhang Zhenyuan officieel aangesteld als "Lei Feng Four Class".

  Alles is niet eenvoudig. Zhang Zhenyuan ontmoette 5 kameraden van kameraden, en na het winnen heb ik in een half jaar een studie van de ploegleider ondervonden. Slapeloosheid, vanwege te veel druk.

Deze klasse is de "Lei Feng Four Class" in de militaire regio Nanjiang. In de nacht hoefde Zhang Zhen niet te knipperen, en de lay-out in de slaapzaal was ook duidelijk. 9 Werk van de groep Tweede klas, 33 sets van eer van drie niveaus waren bedekt met muren.

Het exclusieve EER-kabinet "station" op het hoogste niveau bevindt zich aan de linkerkant van de deur, en de "Learning Lei Feng Model Class Honor Titel" is erin opgehangen. "Zorg ervoor dat u deze eer bewaart en doorgaat!" Zei hij tegen zichzelf in zijn hart. Op de eerste dag haalde Zhang Zhenyuan het "Learn Lei Feng Diary" in de eer kabinet uit. Aan het begin van 1972 zet de klas "Lei Feng, als een model, en modellen" als een klasse Soul.

In 1979 werd het bouwsysteem van Jiaodong-schiereiland overgebracht naar de rand van Taklamgan-woestijn. De vier voorgangers namen de "kappersbox, reparatiekoos en save box" 3 stuks op. In het najaar van 1988 hielp hij de inwoner van de gewonde boeren Liu Liwin koos 20 ton peer en bouwde een 24 vierkante meter kelder. In 1994 verwarmde het Tweede Grade Uighur Girl de oude verliezen, de vier veldslagen werden haar "familie" … "50 jaar, één stuk, een stukje oefening, maak vier klassen in de kameraden, er is een monument in de gemeenschap ” Zhang Zhenyuan zei dat de kameraden van andere klassen over het algemeen de eer benijden van de vier klassen van "Lei Feng", en zij zullen de eer begrijpen.

  In de jaren zeventig kwamen de schoenen, de jaren tachtig, de steun in de jaren negentig, de nieuwe eeuw binnen, repareren huishoudelijke apparaten … Deze 50 jaar, de methode om Lei Feng in vier klassen te leren, verandert ook constant met het tijdperk. Nu, de kappersbak, reparatiekast en opslaan van de doos zijn weerstaan ??door boereninformatieplatform, en het beleidspreker wordt vervangen door de Love Recovery Box.

  In de afgelopen 50 jaar zijn "Lei Feng’s vier klassen" een combinatie van het pantser uit tankklassen geworden om een ??synthetische klasse te worden, en 87 eerst in militaire competities en internationale evenementen op alle niveaus. Tegenwoordig is de concurrentie in de militaire training van de groep fel, en de andere klassen op de startlijn werken ook hard, "willen de vier klassen van Lei Feng" een voorsprong houden.

  Hoe verantwoordelijkheid te nemen van de HEOR-klasse? Hoe de Geest van Lei Feng in het nieuwe tijdperk door te brengen? Deze problemen staan ??voor Zhang Zhenyuan en "Lei Feng Four Class" -comades.

  "Langdurig leren Lei Feng-praktijk heeft een referentiemonster gegeven.

"" Lei Feng’s vier klassen ", zei de instructeur Duan Weichao:" Ik geloof dat deze energiek, idee?n, een bittere kameraden kunnen hebben, zal worden overgedragen aan nieuwe uitstekende antwoorden. "(Zhang Qiang) (Editor: Wen Wei, Wu Nan) Delen Laat meer mensen zien.